085 - 580 41 70

Opslagruimte nodig in Den Bosch?

Opslagruimte in Vught

Bent u op zoek naar voordelige opslagruimte in Vught of in de nabije omgeving van Vught? U kunt uw spullen bij ons stallen in onze warme en droge opslagruimte. Of u nu uw kamper wilt stallen in de winter of tijdelijk uw oude bankstel op laat slaan. Alles is mogelijk bij ons. Gaat u de hele wereld rond reizen en zegt u de huur op? Uw gehele inboedel kunnen wij voor u opslaan zolang als dat nodig is. Onze opslagruimte in Vught wordt goed beveiligd en is altijd schoon. Wij kunnen voor ieder type opslagruimte en elke tijdsduur een scherp tarief voor u opstellen.

Geïnteresseerd in onze opslagruimte?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Wilt u een opslagruimte huren in Vught of in de omgeving van Vught? Of eerst meer weten over de talloze mogelijkheden en tarieven die we bieden? U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen op 085 - 580 41 70 of via het contactformulier hiernaast. Als u deze invult zal een medewerker zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Den Bosch en omstreken

Hoofdvestiging