085 - 580 41 70

Opslagruimte nodig in Den Bosch?

Beveiligde opslag in Den Bosch

Is het simpel opslaan van goederen niet genoeg? Heeft u waardevolle spullen die in een loods ergens achteraf misschien snel gestolen worden? Of bent u bang voor andere vernieling? Schakel dan ons opslagbedrijf in. Wij bieden de meest uiteenlopende vormen van opslagruimte in Den Bosch en in de omgeving van Den Bosch, ook beveiligde opslag. Beveiligde opslag biedt u de zekerheid dat er niets met uw bezittingen gebeurt in de tijd dat ze opgeslagen zijn.

Wat houdt beveiligde opslag in?

Er wordt 24 uur per dag beveiliging geboden. Dit bestaat uit camerabewaking, een alarmdienst en surveillanten. Het is dus onmogelijk om zomaar de ruimte van beveiligde opslag in te lopen. Bovendien krijgt u een eigen uniek unitalarm, dit is helemaal gratis. Daarnaast is onze beveiligde opslag in Den Bosch niet alleen beveiligd tegen inbrekers en ander gespuis, maar ook tegen brand! We beschikken over een hoogwaardig branddetectiesysteem die aan alle wettelijke eisen voldoet. Niet voor niets kunnen wij u beveiligde opslag garanderen.

Laat uw bezittingen vandaag nog veilig opslaan in Den Bosch of in de regio Den Bosch en schakel ons opslagbedrijf in. Wij bieden naast beveiligde opslag ook andere opslagmogelijkheden. U kunt bij ons dus altijd slagen voor (brand)veilige, schone en droge opslagruimte.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Den Bosch en omstreken

Hoofdvestiging