085 - 580 41 70

Opslagruimte nodig in Den Bosch?

Miniopslag in Den Bosch

Heeft u waardevolle bezittingen die u liever in ergens in een opslag legt? Dan is miniopslag in Den Bosch een optie voor u. Want niet alleen uw inboedel slaat u bij ons op, ook uw kleine bezittingen, zoals foto’s of klein antiek zijn bij ons veilig. Het is mogelijk om de ruimte die u huurt te allen tijde om te zetten naar een grote of kleinere opslagruimte. Kortom, wij zorgen voor de juiste opslagruimte in Den Bosch voor u!

Wij bieden u de volgende diensten:

● Wij garanderen u de laagste prijsgarantie
● Vanaf €1,40 per week huurt u namelijk al miniopslag!
● U kunt dagelijks bij uw opslagruimte van 06:00 tot 23:00 uur
● Bovendien beschikken wij over 24-uurs units
● Onze opslag wordt 24 uur per dag beveiligd

Naast miniopslag ook andere vormen!

Voor ieder product hebben wij een ruimte voor u. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het veilig en droog voor u bewaren. Denkt u bijvoorbeeld eens aan motoren, boten, auto’s, inboedel, meubelen, (zakelijke) documenten en wijn. Alle opslagruimten voldoen aan onze veiligheidseisen. Onze opslag voldoet aan alle eisen voor een wijnopslag, dus als u geen wijnkelder heeft kunt u heel goed bij ons in Den Bosch terecht!

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Den Bosch en omstreken

Hoofdvestiging