085 - 580 41 70

Opslagruimte nodig in Den Bosch?

Ruimtegebrek? Schakel ons in!

Denkt u er al een tijdje over om te verhuizen omdat u geen ruimte meer heeft in huis? Raakt uw woning steeds voller en voller en kunt u er zelf bijna niet meer bij? Heeft u een extra kamer over, wilt u hier een kantoor aan huis van maken, maar staat deze ruimte helemaal vol met spullen? Kortom, heeft u ruimtegebrek? Neem dan even contact met ons op. Bij ons huurt u namelijk elke vorm van opslagruimte in Den Bosch. Van goederenopslag tot wijnopslag en opslag van uw motorische voertuigen. Bij ruimtegebrek schakelt u dus ons opslagbedrijf uit Den Bosch in.

Ook Budget- & Longstay in Den Bosch

Als u ruimtegebrek heeft en bij ons een opslagunit huurt dan kunt u ook kiezen voor een budget- op long stay optie. Als u in de tussentijds geen toegang nodig heeft tot uw bezittingen is budget stay een goede optie. Dit is goedkoper dan een reguliere opslagruimte. Als u uw spullen minimaal voor een jaar wil opslaan kunt u kiezen voor long stay. Wij hanteren namelijk het principe ‘twaalf maanden huren is tien maanden betalen’. Maak dus gebruik van de voordelige mogelijkheden en kies bij ruimtegebrek voor ons opslagbedrijf in Den Bosch!

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Den Bosch en omstreken

Hoofdvestiging