Dozen verhuizen naar opslag
De goedkoopste en meest veilige oplossing voor gebrek aan ruimte! Vraag vrijblijvend een offerte aan

Motorstalling in Den Bosch

Een motor is vaak een dure aanschaf, en voor veel mensen een echte investering. Als motorbezitter wilt u uw motor dan ook vanzelfsprekend zo lang mogelijk in goede staat houden. Het opslaan in een speciale motorstalling kan hieraan bijdragen. Vooral in de natte en koude maanden van het jaar kunt u uw motor beter warm en droog stallen, dan buiten laten staan onder een stuk zijl. Als u in Den Bosch of in de omgeving van Den Bosch op zoek bent naar motorstalling, kunnen wij u helpen. Wij zijn uw specialist op het gebied van opslagruimte in Den Bosch en weten dan ook precies waar opslagunits voor motoren aan moeten voldoen. Uw motor staat bij ons veilig en droog in de maanden oktober tot en met april!

De beste motorstalling

Voor motorstalling in Den Bosch en in de omgeving van Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u motorstalling voor zowel particulieren als garagehouders en motordealers. Of u nu één of meerdere motoren wilt stallen, het kan in Den Bosch! Onze units voor motorstalling zijn stuk voor stuk uitstekend beveiligd en beschikken over een stopcontact. Ook druppelladers kunt u bij ons aanschaffen.

In Den Bosch bieden wij u de volgende soorten motorstalling:

    • Budget (met meerdere motoren in één unit)
    • Comfort (motorstalling voor één motor)
    • Comfort+ (motorstalling voor twee motoren)

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van motorstalling in Den Bosch? Bel dan gratis naar 0800-4445063 of vul ons contactformulier in!