085 - 580 41 70

Opslagruimte nodig in Den Bosch?

Opslagruimte nodig in Rosmalen?

Bent u altijd jaloers geweest op mensen met een grote zolder? Kunt u nooit uw spullen kwijt? Wij hebben de oplossing voor u! Als u woonachtig bent in Rosmalen of in de nabije omgeving van Rosmalen, kunt u onze opslagruimte huren. Van kleine opslagunits voor tijdelijk gebruik tot hele grote opslagunit voor een langere periode: bij ons is alles mogelijk! Wij bieden opslagruimte in Rosmalen aan tegen scherpe tarieven. De ruimtes zijn altijd warm, droog, schoon en goed beveiligd. U laat uw goederen dus met een gerust hart achterlaten in onze opslagruimte in Rosmalen!

Meer weten over onze opslagruimte?

Als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden die wij bieden in Rosmalen met onze opslagruimte, kunt u altijd vrijblijvend meer informatie aanvragen. Bels ons op 085 - 580 41 70 of vul het contactformulier hiernaast in. Een medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Den Bosch en omstreken

Hoofdvestiging